RICOH Meeting 360 V2: Revolucionarni Uređaj za Moderno Poslovanje

by | lip 20, 2024 | PFU RICOH

RICOH Meeting 360 V2 je najnoviji dodatak Ricohovoj liniji pametnih uređaja za video konferencije, dizajniran kako bi unaprijedio produktivnost i interakciju u hibridnim radnim okruženjima. Ovaj uređaj kombinira visokokvalitetne video i audio performanse s jednostavnošću korištenja, čineći ga idealnim za sve vrste sastanaka, od malih timskih susreta do velikih poslovnih prezentacija.

 

Ključne Značajke

1. 360° Panoramska Kamera: RICOH Meeting 360 V2 opremljen je visokorezolucijskom kamerom s dvostrukim “fisheye” lećama koje pružaju panoramski prikaz svih sudionika sastanka. Kamera može identificirati do osam aktivnih sudionika i automatski ih fokusirati, čime osigurava da svi budu jednako vidljivi i uključeni u razgovor​.

2. Napredni Audio Sistem: Opremljen HiFi4 DSP audio procesorom i trostrukim mikrofonskim sustavom, RICOH Meeting 360 V2 nudi iznimnu kvalitetu zvuka. Funkcije poput automatske kontrole glasnoće, poništavanja eha i smanjenja buke osiguravaju jasnoću govora čak i u bučnim okruženjima​.

3. Jednostavnost Korištenja: Uređaj je dizajniran s naglaskom na jednostavnost i mobilnost. Težak je samo 1.1 kg i lako se postavlja na bilo koju ravnu površinu ili se može montirati na tronožac. Plug-and-play funkcionalnost omogućava brzo postavljanje i početak sastanka bez potrebe za složenim konfiguracijama​.

4. Kompatibilnost s Konferencijskim Platformama: RICOH Meeting 360 V2 je kompatibilan s najpopularnijim platformama za video konferencije, uključujući Zoom, Microsoft Teams, Webex i Google Meet. To ga čini svestranim alatom koji se može koristiti u raznim poslovnim okruženjima.

5. Višestruki Načini Prikaza: Uređaj nudi četiri različita načina prikaza, uključujući panoramski pogled od 360° i podijeljeni zaslon od 180°, što omogućava optimalan prikaz sudionika s obje strane stola​.

 

Prednosti za Poslovanje

1. Poboljšana Suradnja: Korištenjem RICOH Meeting 360 V2, timovi mogu održavati efektivne sastanke bez obzira na fizičku udaljenost, potičući bolju suradnju i bržu razmjenu informacija.

2. Fleksibilnost i Mobilnost: Lagana i prenosiva konstrukcija omogućava korištenje uređaja u raznim okruženjima, od ureda do terenskih lokacija, što je posebno korisno za dinamične poslovne timove.

3. Smanjenje Troškova: Integracija visokokvalitetnog video i audio sustava u jedan uređaj smanjuje potrebu za dodatnom opremom, što rezultira manjim troškovima i jednostavnijim održavanjem.

 

RICOH Meeting 360 V2 predstavlja sveobuhvatno rješenje za moderne poslovne potrebe, nudeći vrhunske performanse i jednostavnost korištenja. Ovaj uređaj može značajno unaprijediti kvalitetu vaših sastanaka i povećati efikasnost vašeg tima. Zahvaljujući svojoj svestranosti i kompatibilnosti s različitim konferencijskim platformama, RICOH Meeting 360 V2 je nezaobilazan alat za svako suvremeno poslovanje​.

Omnia d.o.o. naravno u skladu sa dosadašnjim aktivnostima ima RICOH Meeting 360 V2 u ponudi. Za više informacija i narudžbu, posjetite našu web stranicu ili se javite našem prodajnom timu na info@omnia.hr.

Slični blogovi

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVraćanje u dućan