O nama

Omnia d.o.o.

OMNIA d.o.o. je tvrtka koja se bavi trgovinom na veliko računalima, perifernom i uredskom opremom. Osnovana je 1989. i već više od  30 godina radi s vodećim hrvatskim tvrtkama, koje su prepoznale našu kvalitetu usluga, pristupačne cijene i individualiziran pristup svakom kupcu.

Tijekom godina, Omnia je surađivala s mnogim svjetski poznatim proizvođačima, kao što su Creative, OKI, Acer, Benq, Fuji i Nokia. A od samog osnutka Omnia je ekskluzivni distributer marke Fujitsu (RICOH) te se fokusira na distribuciju naprednih rješenja skenera, pisača i kompjuterske galanterije za poslovnu i privatnu upotrebu. Uz Fujitsu (RICOH), Omnia je postala prepoznatljiva i po distribuciji proizvoda marki MediaRange i Platinet, čiji smo ovlašteni distributer.

Omnia računalna oprema
Omnia

Od samog osnutka, Omnia se pridržava visokih standarda kvalitete i pouzdanosti. Cilj nam  je pružiti svojim klijentima kvalitetne proizvode i usluge po povoljnim cijenama. Trudimo se razumjeti potrebe svakog pojedinačnog klijenta/partnera i pružiti mu personaliziranu podršku. Klijentima pružamo stručno savjetovanje i podršku pri odabiru i implementaciji optimalnih informatičkih rješenja uz kvalitetnu uslugu prilagođenu specifičnim potrebama svakog klijenta. Kontinuirano usavršavamo svoje poslovanje i pratimo najnovije trendove tehnologije u području informatike.

Vjerujemo da je stalni rast i prilagođavanje potrebama tržišta ključ uspjeha, stoga nastojimo pratiti svjetske trendove i inovirati svoje proizvode i usluge kako bi zadovoljili potrebe svih klijenata. Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu i biti pouzdan poslovni partner, poželjan poslodavac i društveno odgovoran član zajednice.

Omnia je danas jedan od vodećih distributera informatičke opreme u Hrvatskoj s širokom paletom  proizvoda dostupnih širom zemlje. Naša vizija je biti prvi odabir poslovnih, ali i privatnih korisnika kod nabave  IT i uredske opreme.

Vrijednost

Naša prednost

Kvalitetna ponuda proizvoda i usluga

Isporučujemo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača i pružamo  usluge poštujući standarde poslovanja. Nudimo širok spektar proizvoda i usluga iz IT i uredskog asortimana za poslovnu i privatnu upotrebu. Pružamo tehničku podršku, savjetovanje i obuku za sve naše proizvode i usluge.

Prihvatljive cijene

Prilagođavamo se promjenjivim uvjetima na tržištu, nastojeći ponuditi najprihvatljivije cijene i fleksibilne uvjete suradnje. Garantiramo najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu

Individualiziran pristup

Slušamo vaše želje i zahtjeve te vam nudimo rješenja prilagođena vašim specifičnim potrebama. Radimo s vama u svim fazama projekta, od planiranja do realizacije i održavanja.

Pouzdanost

Gradimo dugoročne pozitivne odnose s klijentima, temeljene na povjerenju, transparentnosti i profesionalnosti. Imamo dugogodišnje iskustvo i stručno znanje u našoj djelatnosti te pratimo najnovije trendove i tehnologije. Posjedujemo sve potrebne certifikate, licence i jamstva za naše proizvode i usluge

Održivost

Vodimo računa o utjecaju poslovanja na okoliš i društvo, primjenjujući principe ekološke i društveno odgovorne prakse.

Misija

Misija Omnia d.o.o.

Vaš pouzdan partner za  nabavu kvalitetne računalne i uredske opreme po najboljoj cijeni

Naš tim

Upoznajte nas

Naša tvrtka je jedna od vodećih u IT industriji u Hrvatskoj, zahvaljujući viziji i strasti našeg osnivača Dara. On je još 1989. godine prepoznao potencijal tehnologije i uspostavio partnerstva s mnogim svjetskim kompanijama poput Creative, OKI, Acer, Benq i Nokia. Posebno smo ponosni na našu dugogodišnju i uspješnu suradnju s tvrtkom Fujitsu, koja nam omogućuje da nudimo vrhunska rješenja našim klijentima. Daro je danas većinski suvlasnik i aktivan poslovni savjetnik naše kompanije, a u slobodno vrijeme uživa u putovanjima i sportu.

Osnivač i suvlasnik

Daro Car

Karijeru započinje studentskim poslom u tvrtki Omnia servisi. Dugogodišnje radno iskustvo gradi u tvrtki Recro, istaknutoj IT sektoru u Republici Hrvatskoj.  Odlazi u Mađarsku, osniva privatnu kompaniju koja uspješno posluje 6 godina. Povratkom iz Mađarske postaje suosnivač tvrtke Zagit gdje vodi poslovanje tijekom idućih deset godina. Želja za novim poslovnim izazovima i prepoznavanje nadolazećih trendova bili su poticaj za novi iskorak u karijeri i prelazak na vodeće mjesto tvrtke Omnia. Danas, kao komercijalni direktor tvrtke Omnia odgovoran je za realizaciju poslovnih planova i strateški razvoj. Iskusan je stručnjak i poznavatelj IT industrije, a u slobodno strastveni igrač bridža i folkloraš.

Komercijalni direktor i suvlasnik

Zoran Vujčić

Specijalizirala marketing na smjeru razmjena i tržište ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Bogato poslovno iskustvo izgradila je u marketinškim agencijama te domaćim i internacionalnim kompanijama različitih djelatnosti poslovanja. Raznolikošću poslovnih iskustava te radoznalošću i stalnom željom za usvajanjem novih znanja izgradila je cjelovit pristup  struci i upravljanju poslovanjem. Osobna širina interesa odvela ju je u smjeru financijskog kontrolinga, psihologije, a kao ljubiteljica stranih jezika služi se engleskim, njemačkim i francuskim jezikom. Voli poslovnu dinamiku, rad s ljudima, a najviše je vesele brojni uspješni projekti i realizirani ciljevi. Slobodno vrijeme posvećuje boravku u prirodi i putovanjima.

Direktorica marketinga

Vesna Sekalec

Bogato iskustvo i širina interesa najbolji je opis našeg voditelja prodaje. Po struci PC operater, programer i  3D animator. Kao veliki zaljubljenik u tehnologiju odličan je poznavatelj svih proizvoda i usluga iz našeg portfelja i uvijek spreman svakom kupcu izaći u susret savjetovanjem i pronalaženjem najboljeg rješenja.

Prodaja i stručno savjetovanje

Dalibor Valter

Vjeran zaposlenik još od samog osnutka kompanije. Tijekom dugogodišnjeg rada u Omniji stekao je detaljan uvid u tržište asortimana kojeg nudimo i ključna je osoba kada govorimo o dugogodišnjim zadovoljnim klijentima naše tvrtke.

Prodaja i skladišno poslovanje

Željko Lukarić

#omnia shop

Zapratite nas na Instagramu ili Facebooku

Dostava

Brza i povoljna  dostava

Plaćanje

Sigurno plaćanje i brza dostava

100% Zadovoljstva

14 dana povrat novca

Podrška

Kvalitetna podrška za sve korisnike

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVraćanje u dućan