Pouzdano rješenje za digitalnu transformaciju poslovanja

by | ruj 4, 2023 | Skeneri

RICOH fi-8040 dizajniran je za organizacije koje trebaju skener koji kombinira vodeću kvalitetu slike na tržištu, svestranu povezivost i intuitivno korisničko sučelje.  Ovaj skener ima više opcija za povezivanje putem: mreže ili s pojedinačnim računalom pomoću USB-a. Njegov zaslon u boji veličine 10,9 cm osjetljiv na dodir uz aplikaciju DirectScan omogućuje skeniranje bez računala izravno u radne procese ili adrese e-pošte, štedeći vrijeme i olakšavajući rad.

Skener fi-8040 koristi jedinstvenu Clear Image Capture funkciju koja kao rezultat ima vrhunsku kvalitetu slike koja nadilazi ostale dostupne tehnologije. U kombinaciji s PaperStream IP softverom isporučuje vodeće stope točnosti OCR-a za očitavanje podataka, istovremeno osiguravajući da su vaša skeniranja uvijek optimizirana za brži, jeftiniji pristup i pohranu.

RICOH fi-8040

RICOH fi-8040

Besprijekorna i svestrana povezivost

USB priključak omogućuje povezivanje s pojedinačnim računalom, ali možete se povezati i na više načina s vašim radnim procesom, čak i bez osobnog računala. PaperStream IP Net omogućuje da jedan skener opslužuje više računala, i svako umreženo računalo može koristiti bilo koji skener na mreži. Za povezivanje temeljeno na poslužitelju, PaperStream NX Manager nudi jednostavnu integraciju u vaša vlastita rješenja, tako da možete neprimjetno slati skenirane dokumente u bilo koji sustav u vašem poslovanju. DirectScan tehnologija omogućuje skeniranje bez računala izravno u tijek rada, šaljući skenirane dokumente izravno na odredišta kao što su mrežne mape, FTP lokacije ili unaprijed programirane adrese e-pošte. Osim toga, Scanner Central Admin pruža mogućnost daljinskog upravljanja, štedeći vam vrijeme i novac kada je u pitanju implementacija i održavanje vašeg skenera.

Intuitivno iskustvo korištenja

Ugrađeni premium LCD zaslon u boji od 10,9 cm osjetljiv na dodir pruža svakom korisniku vrlo ugodno i intuitivno iskustvo. Prilagodljivo sučelje jednostavno je za korištenje i smanjuje vrijeme i olakšava rad operatera s velikim jasno označenim tipkama za najčešće unaprijed definirane rutine ili prilikom skeniranja na programirane adrese e-pošte. Opcija Wizard „Čarobnjak“ omogućuje brz prolazak kroz zadatke i održavanje s jasnim uputama na zaslonu, kako biste vrijeme neprekinutog rada povećali na maksimum. Zahvaljujući ultrazvučnom senzoru koji odmah pauzira i upozorava kad se otkrije višestruko uvlačenje možete bezbrižno istovremeno skenirati veći broj dokumenata. Ovo je skener koji kombinira nevjerojatno intuitivno korisničko iskustvo sa svestranom mrežnom vezom i neusporedivom kvalitetom slike.

Vrhunska kvaliteta slike

 Clear Image Capture revolucionarna je inovacija optičke tehnologije. Pravo iscrtavanje slike i sprječavanje pomaka u boji daju vodeću OCR stopu točnosti i kvalitetu slike koja nadilazi mogućnosti standardnih CIS ili CCD uređaja. Clear Image Capture pruža najvišu kvalitetu slike na tržištu, povećavajući standardne 3 (RGB) postavke boja na 4913 pojedinačnih profila boja. PaperStream IP -upravljački program skenera čisti i optimizira slikovne datoteke za brži pristup i pohranu. Unaprijed definirani profili i snažna korekcija slike brzo i automatski daju slike iznimno visoke kvalitete.

Fleksibilne mogućnosti povezivanja

USB priključak omogućuje skeniranje na pojedinačno računalo na tradicionalan način. Alternativno, LAN mogućnost omogućuje dijeljenje jednog skenera između više korisnika i uređaja – i za povezivanje bilo kojeg skenera s bilo kojim računalom na mreži – koristeći PaperStream IP Net. Softver PaperStream NX Manager nudi alternativu temeljenu na poslužitelju koja se može povezati s najviše 1000 pojedinačnih skenera.

Izravno skeniranje

 Štedi vrijeme operatera smanjujući složenost i čineći proces skeniranja jednostavnijim jer omogućuje skeniranje izravno u tijek rada bez potrebe za računalom. Skenirane slike mogu se poslati na odredišta uključujući mrežnu pohranu, FTP poslužitelje i više unaprijed programiranih adresa e-pošte.

 DirectScan nudi osnovne funkcije obrade slike kao što je automatska rotacija, koje pomažu u stvaranju izlaznih datoteka spremnih za korištenje. DirectScan nudi tri metode konfiguracije: putem internetskog preglednika računala, putem vlastitog dodirnog zaslona jedinice ili putem Scanner Central Admin-a.

PaperStream IP Net omogućuje organizacijama da se oslobode tradicionalnih, krutih arhitektura skeniranja, uz mogućnost skeniranja s bilo kojeg uređaja na bilo koji za poboljšanu fleksibilnost i smanjenje troškova hardvera.

PaperStream NX Manager je prilagodljivo i jednostavno rješenje za snimanje koje osigurava vrhunsko upravljanje informacijama i veću sigurnost.

Središnja administracija skenera omogućuje daljinsko upravljanje višestrukim skenerima u stvarnom vremenu s jednog zaslona, ​​uključujući skupna ažuriranja postavki skenera i firmvera, kao i praćenje grešaka i statusa potrošnog materijala za do 1000 skenera. Scanner Central Admin koristi se i za daljinsko konfiguriranje postavki Direct Scan.

 

 

Slični blogovi

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVraćanje u dućan