Za pregled cijena

Ricoh/Fujitsu Scanner fi-8040 , PA03836-B001

Prijavite se za pregled cijena

SKU: 016 Kategorije: , , Oznake: , , , Bar code: 4939761304668

RICOH fi-8040 dizajniran je za organizacije koje traže skener koji kombinira specifikacije nekih od najtraženijih skenera na tržištu u jedan uređaj po prihvatljivoj cijeni. Pružajući postotke preciznosti OCR-a vodeće u industriji skeniranja, skener ima više opcija za povezivanje putem mreže ili s pojedinačnim računalom pomoću USB-a kao i intuitivno korisničko sučelje. Njegov zaslon u boji osjetljiv na dodir od 10,9 cm i aplikacija DirectScan omogućuju skeniranje bez računala izravno u radne procese ili adrese e-pošte, štedeći vrijeme i trud.

Ovaj skener uključuje naš jedinstveni Clear Image Capture, stvarajući kvalitetu slike koja nadilazi ostale dostupne tehnologije. U kombinaciji s našim PaperStream IP softverom, fi-8040 isporučuje postotke preciznosti OCR-a vodeće u industriji za snimanje podataka kojima možete vjerovati – istovremeno osiguravajući da su vaši skenovi uvijek optimizirani za brži, jeftiniji pristup i pohranu.

Besprijekorna i svestrana povezanost u srcu je fi-8040. USB priključak omogućuje povezivanje s pojedinačnim računalom na tradicionalan način. Ali s LAN sposobnošću fi-8040, možete uživati u potpunoj fleksibilnosti s više načina za povezivanje s vašim radnim procesom, čak i bez osobnog računala.

PaperStream IP Net omogućuje da jedan skener opslužuje više računala, a bilo koje umreženo računalo može koristiti bilo koji skener na mreži. Ili, za povezivanje temeljeno na poslužitelju, PaperStream NX Manager nudi jednostavnu integraciju u vaša vlastita rješenja, tako da možete neprimjetno slati skenirane dokumente u bilo koji sustav u vašem poslovanju.

DirectScan tehnologija omogućuje skeniranje bez računala izravno u tijek rada, šaljući slike izravno na odredišta kao što su mrežne mape, FTP lokacije ili više unaprijed programiranih adresa e-pošte. Osim toga, Scanner Central Admin pruža daljinsko upravljanje, štedeći vam vrijeme i novac kada je u pitanju implementacija i održavanje vašeg skenera.

Ugrađeni LCD zaslon u boji osjetljiv na dodir fi-8040 pruža svakom korisniku vrlo intuitivno iskustvo. Prilagodljivo sučelje jednostavno za korištenje smanjuje vrijeme i trud operatera s velikim, jasno označenim gumbima za njihove najčešće unaprijed definirane rutine – ili prilikom skeniranja na programirane adrese e-pošte. Čarobnjak za podršku brzo vas vodi kroz zadatke i održavanje s uputama na zaslonu, kako biste maksimizirali operativno vrijeme. A možete bezbrižnije skenirati serije zahvaljujući ultrazvučnom senzoru koji odmah pauzira i upozorava kad god fi-8040 otkrije višestruko uvlačenje.

Ovo je skener koji kombinira nevjerojatno intuitivno korisničko iskustvo sa svestranom mrežnom vezom i neusporedivom kvalitetom slike. To je višestrano rješenje za skeniranje za vaše potrebe digitalne transformacije.
Skeniranje bez računala: uštedite vrijeme skeniranjem izravno u tijekove rada ili adrese e-pošte
Aplikacija DirectScan: Štedi vrijeme operatera smanjujući složenost i čineći proces skeniranja jednostavnijim
Svestrano povezivanje: USB na računalo ili putem LAN-a na računalo, poslužitelj ili mrežnu mapu
Visoka kvaliteta slike: Vodeći postotci točnosti OCR-a uz Clear Image Capture
Intuitivno upravljanje: pomoću zaslona osjetljivog na dodir od 10,9 cm s programabilnim gumbima
Solidne performanse: 40 stranica u minuti, kapacitet ADF-a od 50 listova
https://www.pfu-emea.ricoh.com/_Assets/Datasheets/fi-8040/RICOH_fi-8040-Brochure_ENG.pdf

Dodatne informacije

Težina 3 kg
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVraćanje u dućan