Za pregled cijena

Ricoh/Fujitsu Scanner SP-1425 (ADF + FLATBED) , PA03753-B001

Prijavite se za pregled cijena

SKU: 012 Kategorija: Bar code: 4939761305931

Fujitsu SP-1425 (ADF + FLATBED) je A4-kompatibilan ADF skener opremljen plošnom podlogom. Dizajniran za postavljanje u ograničenim prostorima, skener pruža jednostavno rukovanje i pouzdan rad.

Brzine skeniranja od 25 stranica u minuti/50 slika u minuti su dovoljne za ugodno korištenje. Svestrano skeniranje s ravnim i ADF-om. Kompaktan i jednostavan dizajn.

Dolazi s PaperStream IP za SP seriju i PaperStream Capture Lite koji pruža napredne funkcije obrade slike. Dostupan je razni softver za bolje upravljanje podacima.

PaperStream ClickScan također je dostupan za ad-hoc upotrebu za skeniranje u 3 jednostavna koraka.

Skenirajte različite dokumente jednim skenerom. Opremljen ADF-om i ravnim skenerom, skener može skenirati različite dokumente, od običnih serija do plastičnih kartica. Također može skenirati putovnice, stare lomljive dokumente i knjižice s ravnim uređajem koji omogućuje udobno skeniranje. Napredni softver poboljšava tijek rada prije i poslije skeniranja.

Funkcije PaperStream IP i PaperStream Capture, upravljačkog programa skenera i softvera za snimanje poboljšavaju ukupnu produktivnost operatera, smanjujući broj operacija prije i nakon skeniranja.

Za skeniranje putovnice i osobne iskaznice, osobni podaci kao što su puno ime, broj dokumenta, nacionalnost, sadržani u MRZ* (strojno čitljiva zona), mogu se izdvojiti za učinkovit unos podataka o klijentu.

*Podržava prepoznavanje MRZ-a na putovnicama i osobnim iskaznicama, kako je definirao ICAO (Međunarodna organizacija civilnog zrakoplovstva). Izgled MRZ-a putovnice definiran je kao dva reda od po 44 znaka (format Doc 9303 TD3). Izgled MRZ iskaznice definiran kao tri retka po 30 znakova (TD1 format) ili kao dva retka po 36 znakova (TD2 format).Mali otisak SP-1425 dizajniran je za korištenje u svim vrstama okruženja, uključujući mjesta gdje je prostor ograničen. Pogodan je za različite namjene, kao što je skeniranje dokumenata za uredske poslove ili skeniranje identifikacija ili zahtjeva na recepciji.

Rad s uređajem je jednostavan sa samo dva gumba za pritiskanje, uključivanje/isključivanje i skeniranje/zaustavljanje. Njegov minimalan dizajn smanjuje postupke skeniranja i ljudske pogreške.

Napredni softver za veću produktivnost. Kombinacija višestrukog softvera s poslovnim sustavom omogućuje korisnicima znatno povećanje radne učinkovitosti. Korisnici mogu uživati u glatkom skeniranju i učinkovitom korištenju podataka uz napredne značajke obrade slike i lako razumljiva sučelja. Optimizirani slikovni podaci s

PaperStream IP za seriju SP, upravljački program skenera koji podržava i TWAIN/ISIS, eliminira potrebu za finim podešavanjem postavki za OCR procese. Automatski pretvara slike u iznimno čiste slike, ubrzavajući OCR čak i pri skeniranju naboranih, zaprljanih dokumenata i dokumenata s uzorcima. PaperStream Capture Lite specijaliziran za rutinsko skeniranje.

PaperStream Capture Lite, softver za snimanje za seriju SP, dramatično podiže učinkovitost snimanja dokumenata unutar poslovnih radnih procesa. Konfiguriranjem i spremanjem postavki skupnog profila unaprijed, korisnici se mogu usredotočiti na svoje rutinske zadatke kao što je skupno skeniranje s intuitivnim korisničkim sučeljem i upotrebljivošću.

Učinkovito upravljanje podacima uz Presto!™ PageManager™

Presto!™ PageManager™ pretvara papirnate dokumente u organizirane digitalne dokumente. Nakon dovršetka predpodešavanja, potreban je samo jedan pritisak na tipku za skeniranje da bi se trenutno pohranili slikovni podaci dokumenta. Korisnici mogu stvarati, pisati i otvarati PDF datoteke bez pretvorbe datoteka ili drugih aplikacija, kao i podijeliti PDF datoteke s više stranica u zasebne datoteke ili spojiti nekoliko PDF datoteka u jednu. Softver također olakšava grupiranje, pohranjivanje i dijeljenje datoteka.

Dokumenti koji se mogu pretraživati omogućeni su uz ABBYY™ FineReader™ Sprint. Uz ABBYY™ FineReader™ Sprint, skenirani podaci mogu se pretvoriti u pretražive PDF ili uredske dokumente kao što su Word/Excel® tako da korisnici mogu u potpunosti iskoristiti podatke u svakodnevnim radnim zadacima.

Karakteristike:
Tip skeniranja: ADF (Automatic Document Feeder), / Flatbed, Duplex
Modovi skeniranja: Color: 24-bit, Grayscale: 8-bit, Monochrome: 1-bit
Senzor slike: Single line CMOS-CIS x 2 (front / flatbed x 1, back x 1)
Izvor svijetla: 3 Color LED x 2 (front / flatbed x 1, back x 1)
Rezolucija: 600 dpi
Brzina skeniranja: ADF Simplex: 25 ppm (200/300 dpi), Duplex: 50 ipm (200/300 dpi), Flatbed 4 seconds (200/300 dpi)
Format papira: Document Size (ADF) Maximum: 216 x 356 mm (8.5 x 14 in.), Minimum 114 x 140 mm (4.5 x 5.5 in.), Long Page Scanning*7 3,048 mm (120 in.)
Document Size (Flatbed) Maximum: 216 x 297 mm (8.5 x 11.7 in.)
Debljina: 52 to 127 g/m2 (14 to 34 lb)
Priključak: USB (USB 3.2 Gen 1x1 / USB 2.0 / USB 1.1) i Ethernet (10/100/1000)
ADF kapacitet: 50 sheets (A4 80 g/m² or Letter 20 lb)
Predviđeni dnevni obim: do 4,000 listova
Napajanje: AC 100 to 240 V ±10 %
Upravljački programi: WIN7/WIN8/WIN10/WIN11/macOS High Sierra 10.13 or later
Mjere proizvoda: 454 x 331 x 129 mm (širina x dubina x visina)
Masa proizvoda: 4,3 kg
Boja: bež
Opseg isporuke: glavni uređaj + AC adapter, USB cable, Setup DVD-ROM
Jamstvo: 12 mjeseci u servisu

Dodatne informacije

Težina 8,8 kg
0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVraćanje u dućan