Za pregled cijena

Boox Stalak Aluminijski , OBSA

Prijavite se za pregled cijena

SKU: 036 Kategorija: Bar code: 6949710303718

Metalni stalak Onyx Boox dizajniran je za hands-free čitače e-knjiga. Izvrstan je za uređaje sa zaslonima od 6 do 13,3 inča, omogućujući korištenje čitača kao dodatnog ili glavnog monitora. Pomična ruka omogućuje podešavanje optimalnog nagiba zaslona čitača i mogućnost rotacije za 360° kako bi se osigurala maksimalna udobnost korištenja.

SKU: OBSA    BARCODE:6949710303718

Metalni stalak Onyx Boox dizajniran je za hands-free čitače e-knjiga. Izvrstan je za uređaje sa zaslonima od 6 do 13,3 inča, omogućujući korištenje čitača kao dodatnog ili glavnog monitora. Uz to, pomična ruka omogućuje podešavanje optimalnog nagiba zaslona čitača i mogućnost rotacije za 360° kako bi se osigurala maksimalna udobnost korištenja.

Ručka uključuje dvije izmjenjive ruke, što vam omogućuje podešavanje širine. Manji okvir prilagođen je čitačima s dijagonalom ekrana od 6 do 9,7 inča, dok će veći omogućiti montažu čitača veličine od 10,3 do 13,3 inča. Zamjena kraka je izuzetno jednostavna, zahvaljujući priloženom odvijaču.
Stalak za čitače e-knjiga izrađen je od visokokvalitetnog aluminija. Čvrsto postolje i gumeni rukohvati jamče sigurnost uređaja. Osim toga, držač Onyx Boox pružit će stabilnost i najvećim zaslonima, zahvaljujući težini od 0,85-0,95 kg (ovisno o montiranoj ruci).

Tehničke karakteristike:
Podešavanje nagiba i rotacija od 360°
Robusna aluminijska konstrukcija
Odgovara svim modelima čitača, od 6 do 13,3 inča
Visoka stabilnost

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Boox Stalak Aluminijski , OBSA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaVraćanje u dućan