Učitavanje...

SCANSNAP ix100

Proizvođač: FUJITSU

Cijena: 1.814,13 kn
MPC: 240.77 €
PDV u cijeni: 362,83 kn
Fujitsu ScanSnap iX100

Fujitsu ScanSnap iX100

Sa samo 400g i ugrađenom punjivom baterijom te Wi-Fi konektorom Fujitsu ScanSnap iX100 najbrži je i najlakši prijenosni skener na tržištu.

Uređaj može skenirati bez da su na njega priključeni kablovi za napajanje ili kablovi za prijenos podataka. Uvijek je spreman za trenutno korištenje.

iX100 automatski detektira računalnu mrežu tako da korisnik može skenirati bilo gdje. U slučaju da nije dostupan AP, ugrađeni GI procesor funkcionira kao AP te pruža Wi-Fi povezanost. ScanSnap Connect App za direktno upravljanje preko pametnih telefona, tableta dostupna je za skinuti za iOS ili Android korisnike .

Fujitsu ScanSnap iX100 nije puno širi od A4 lista što ga čini idealnim za prijenosno korištenje.

Korištenje je jednostavno: Stavi se dokument u skener i pritisne se Scan tipka. Korisnik može odabrati ravnu ili U putanju papira ovisno o dokumentu.

Nove značajke čine skeniranje efikasnije i fleksibilnije: Dual Scan dopušta skeniranje dva manja dokumenta (recepti, vizitke itd.) u isto vrijeme; Page Stitching (za veće dokumente od A4) spaja dvije strane preklopljenog dokumenta u jednu sliku. iX100 dolazi u paketu s raznim aplikacijama za Windows i Mac: ScanSnap Manager (Driver), ScanSnap Organizer (aplikacija za upravljanje i organiziranje skeniranih podataka) CardMinder (dopušta uvoz podataka s poslovnih kartica u Excel, Outlook or Address Book (MacOS) ).

ABBYY FineReader za scanSnap OCR program pretvara papirnati dokument u Word, Excel® ili PowerPoint® dokument. Uređaj također nudi spremanje na Cloud servisima: Evernote, Google Docs, Salesforce, SugarSync i Dropbox.

S brzinom skeniranja od 5,2 sekunde po A4 strani (200 ili300 dpi) što odgovara otprilike vrijednosti od 11,5 ppm uređaj čini najbržimu klasi. ScanSnap iX100 je prikladan za skeniranje različitih tipova dokumenata, od poslovnih vizitki, plastičnih kartica pa sve do A3 formata (s opcionalnim nositeljem papira). ScanSnap iX100 je u potpunosti prenosiv i neovisan o kablovima. Moguće je skenirati do 260 dokumenata s jednim punjenjem baterije.